Historien om Komorebi startede i Aarhus med tre køkkenentusiaster, der satte sig for at ændre måden, hvorpå vi tænker om traditionelle køkkenknive. Ved at kombinere holdbare materialer med unikke designs, plantede vi i 2018 et frø, som vi siden har plejet og set gro hver dag.

Design
Vores koncept bygger på idéen om at skabe en multifunktionel køkkenkniv, som skiller sig ud med et touch af smukt skandinavisk design - som matcher dit hjem. Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre højst mulige kvalitet, som du bliver glad for i årevis!

Vi er store fans af det asiatske køkken. Derfor var det åbenlyst for os, at vi måtte anvende lettere knivskarpt japansk stål, fremfor tungere western-style knivblade.

Vi har udfordret traditionerne og gentænkt, hvordan en klassisk kniv skal se ud, samt føles i din hånd. Det er en proces i konstant udvikling - og du vil kunne mærke forskellen, så snart du prøver en af vores knive.

Dig
Hos Komorebi sætter vi dig i fokus og vi vil med vores produkter tilføre din bolig og din hverdag værdi. Vi vil gå langt for vores kundes tilfredshed og bestræber os på, at efterleve vores vigtigste værdier som virksomhed - nemlig: ærlighed, pålidelighed og kvalitet.

Find din kniv
 • Designet og testet I danmark

  Hos Komorebi designer vi produkter som kan holde en livstid. Essentielt for kvaliteten er valget af materialer - lige fra de stålbolte til den indpakning vi bruger. Vi forhandler kun produkter som har gennemgået er bred vifte af kvalitets tests. Derved kan vi altid garantere god kvalitet, funktionalitet og design af produkterne. Vi leder konstant for nye måder på at mindske klimaaftrykket og skabe en bedre bæredygtighed.

 • EU-produceret

  Vi har et nært samarbejde med en familieejet fabrik i Ungarn, der har samlet erfaring og skabt gode leverandørrelationer gennem generationer. Deres ekspertise og grundige håndelag, kombineret med vores visioner, giver opskriften på produkter der holder hele livet. Dette samarbejde giver os nogle fordele, såvel som udfordringer. Derfor bruger vi amfori BSCI Code of Conduct

  for at sikre, at vi styrer vores forsyningskæde på den mest ansvarlige måde.

 • Ærlige priser

  Hos Komorebi er det en del af konceptet, at der ikke er mellemled og at produktet kommer direkte ud til dig som forbruger. Vi forhandler udelukkende gennem vores eget website. Det betyder at du som kunde sparer og at vi som producent ikke går på kompromis med kvaliteten. En ren win-win-situation. På den måde overtager vi en større del af købsoplevelsen, og kan bl.a. give 30 dages tilfredshedsgaranti. Hvilket vi har gjort siden Komorebis spæde start. 

Because we care

Hos Komorebi anerkender vi konsekvenserne af vores handlinger. Vi tager vores ansvar meget seriøst, og selvom vi langt fra er perfekte, lægger vi vægt på de områder, hvor vi faktisk kan gøre en forskel.

En af de primære måder, hvorpå vi kan reducere vores negative indvirkning, er ved at lave holdbare produkter af høj kvalitet med en lang levetid. Det giver bare al mulig mening, at give dig en køkkenkniv, som du kan bruge i flere årtier.

Som en mindre virksomhed med stor vækst overvejer vi hele tiden, hvordan vi kan agere mere ansvarligt – velvidende, at processerne og ændringerne tager tid at implementere. Vi er stolte af de tiltag, vi allerede har implementeret, men vi er bevidste om at der stadig er lang vej endnu. Hver eneste dag arbejder vi på at komme tættere på målet.